Trådløst internet og mobilcomputing

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Portabilitet

Trådløst internet giver mobile computerbrugere adgang til internettet over luften uden behov for fysiske ledninger. Det betyder, at mobile computere og enheder er lige så bærbare som nogensinde, men nu er de mere aktiverede end nogensinde. Få adgang til internettet fra din veranda, sofa eller soveværelse med lethed.

Netværk

Trådløse routere tillader overførsel af data mellem computere hurtigt og effektivt. Dette er især gavnligt på arbejdspladser, hvor et effektivt netværk kan installeres uden noget mere end en internetforbindelse og en router. Ingen flere løbende ledninger gennem væggene og lofterne. Trådløst netværk gør mobilcomputering lige så nyttig som skrivebordssortimentet.

På farten

Trådløst internet er tilgængeligt på mange steder uden for hjemmet eller på arbejdspladsen. Mange restauranter, caféer og lufthavne tilbyder gratis Wi-Fi internetforbindelser, der nemt kan nås via computerens trådløse muligheder. Mobil computing har aldrig været så effektiv, selv på vejen. Mobil databehandling har været populær lige siden opfindelsen af ​​bærbare computere og mobile enheder. Trådløst internetnetværk har gjort mobil computing endnu mere spændende. De muligheder, der blev åbnet af trådløst internet, har gjort mobil computing til at være en nødvendighed i stedet for en luksus.