NETGEAR Wireless Print Server er ikke tilsluttet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk din nuværende firewall-software. Hvis din firewall er konfigureret via din trådløse router, skal du tjekke brugervejledningen for at finde ud af, hvordan du slukker den. For Windows Firewall skal du gå til 'Start', 'Søg' og skrive 'firewall' i søgefeltet. Dette vil medføre placeringen af ​​dine firewallindstillinger.

2.

Gå til 'Start', 'Programmer', 'Netgear Print Server' for at kontrollere indstillingerne for printernetkortet og dreje på Netgear firewall.

3.

Udfør grundlæggende fejlfinding først. Åbn installationsguiden Netgear Print Server og kontroller feltet 'Netværksprotokoller på denne pc'. Tre protokoller er angivet; sørg for at man læser 'installeret'. Protokollen, der er installeret, afhænger af dine personlige netværksindstillinger.

4.

Kontroller, at en IP-adresse er angivet på guidenes næste side. Hvis du ser 0.0.0.0 klik på 'Næste' og 'Hent IP-adresse automatisk.' Printerserveren har brug for en IP-adresse, der skal oprette forbindelse til netværket. Klik på 'Næste', 'Afslut'.

5.

Gå tilbage til menuen 'Netgear Print Server' og vælg 'Advanced Settings' eller 'Advanced Tools.' Det kan mærkes lidt anderledes afhængigt af din printservermodel.

6.

Vælg fanen 'Firewall Settings' eller menupunktet afhængigt af din bestemte printerserver.

7.

Aktiver firewallen og klik på 'Apply', inden du lukker vinduet. Du skal muligvis klikke på 'Opdater' for at indstillingerne skal finde sted.

Tips og advarsler

  • Canon CAPT-printere og GDI-printere vandt med Netgear-printerservere.
  • Windows XP tænder sin firewall som standard, så det er sandsynligvis du bliver nødt til at deaktivere det, før din udskrivning serveres r vil arbejde på et netværk, der kører XP.
  • Det mest almindelige problem, når den trådløse printernetkort ikke kan oprette forbindelse til netværket, ifølge Netgear Knowledge Base, er en konflikt med netværksbranden. Netgear har sin egen firewall-software på installationsdisken på alle trådløse printernetkort. forbindelsesproblemet og tillade printerserverens adgang til netværket, anbefaler Netgear at bruge sin firewall i stedet for den, du måtte have installeret.