Sådan bruger du din telefon som et internetmodem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut telefonen til din computer ved hjælp af dit USB-kabel. Din computer skal genkende, at der er noget nyt tilsluttet og forsøge at integrere det i systemet.

2.

Installer driverne til din telefon for at fungere som et modem. data cd skulle have fulgt din telefon med alle drivere på den. Hvis du ikke har en cd, skal du downloade de nødvendige drivere fra din tjenesteudbyder. Gå til sin hjemmeside og søg efter søgeordet 'drivere' sammen med modelnavnet og nummeret på din telefon.

3.

Installer adgangsprogrammet. Dette skal også være på datadisken, der følger med din telefon, men hvis ikke, skal du kunne downloade det fra din operatørs hjemmeside. Når softwaren er installeret, kan du starte programmet og få adgang til internettet. < / p>

Tips og advarsler

  • Hvis du har problemer med at bruge din mobiltelefon som modem, skal du kontakte din udbyder for at få hjælp.
  • Uanset om du sidder fast på et sted, der ikke giver dig internetadgang, eller du vil efterligne det, du har set i en spionfilm, er det muligt at bruge din mobiltelefon som modem til at komme online. Du vil måske tjekke din dataadgangsplan først, fordi du muligvis bliver opkrævet for mængden af ​​data, du downloader, mens du er online. Du kan heller ikke gøre andet end ringe op med din mobiltelefon, så brug af internettet, mens du taler, er ude af spørgsmålet.