VoIP-strategi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Udstyr

VoIP-teknologien kræver en bredbåndsinternetforbindelse. Hvis du har mange brugere på systemet, skal du sikre dig, at din forbindelse har den nødvendige båndbredde til at håndtere internetdata og taledata. Nogle forretningssystemer kræver software- og hardwareinstallationer.

Effekter

VoIP-teknologi integrerer telefon- og computersystemer. Dette giver brugerne mulighed for at kommunikere via deres computere og skabe mange mobilitetsmuligheder, der kan påvirke forretningsstrategi og -operationer. For at implementere en VoIP-strategi skal du træne medarbejdere om, hvordan du bruger og bedst udnytter disse nye værktøjer til at øge produktiviteten og forbedre samarbejdet.

Overvejelser

VoIP kræver en funktionel internetforbindelse, så en VoIP-strategi skal sikre en pålidelig forbindelse for brugerne. VoIP fungerer ikke under strømafbrydelser eller internetforstyrrelser, og der kan være problemer med at forbinde direkte til nødtjenester som 9-1-1. VoIP står for Voice over Internet Protocol, som er teknologi, der integrerer telefon og internetadgang. En strategi for VoIP vil omfatte forberedelse til at konvertere til et VoIP-system og træne brugere på funktionerne i systemet.