Har et trådløst trådløst modem med en Apple Macintosh?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Installer på en Windows-computer

Din High Power-router leveres med installationssoftware, der kun fungerer på Microsoft Windows. Du kan vedhæfte routeren til en Windows-computer og køre installationsprogrammet for at oprette adgangskoden og andre parametre. Når det er gjort, kan du derefter afbryde routeren fra Windows-maskinen og slutte den til din Mac.

Installer på din Mac ved hjælp af Windows

Macintosh-computere, der er bygget siden 2006, kan køre Windows-programmer gennem programmer som Boot Camp, Crossover og Parallels Desktop. Du skal bruge en licenseret kopi af Windows, hvis du bruger Boot Camp eller Parallels Desktop. Tilslut High Power router til din Mac, indsæt installationsdisken og kør installationsprogrammet til høj effekt i Windows på din Mac.

Overvejelser

Hvis du konfigurerer din High Power-router på en Windows-computer og derefter tilslutter den til din Mac, kan du ikke fejlfinding af problemer eller ændre adgangskoden til det trådløse netværk og andre parametre fra din Mac. Du skal genoprette routeren til Windows-maskinen for at foretage eventuelle tilpasninger. Buffalo Technology's High Power trådløse routere og modemer kan fungere sammen med Apple Macintosh-computere, men du skal tage nogle ekstra trin, fordi de ikke indeholder installationssoftware til Mac.