Hvordan tilslutter jeg en HP 85-printer til en SPG900 trådløs router?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer installationsskiven til HP G85 i diskdrevet på enhver computer, der i øjeblikket har adgang til det trådløse netværk via SBG900-router. Gå gennem HP installationsanbefalinger for at installere driversoftwaren .

2.

Slut G85s USB-kabel til en af ​​USB-portene på din computer. Opsæt computerens 'Start' -menu og klik på 'Kontrolpanel' -indgangen.

3.

Naviger til linket 'Netværk og internet' og vælg 'Netværk og Sharing Center '. Kontroller, om overskriften' Netværksopdagelse 'er angivet som' Off '.

4.

Klik på overskriften og vælg' Tænd netværksopdagning 'hvis funktionen er i øjeblikket slukket. Klik på knappen 'Anvend'.

5.

Rul ned til overskriften 'Printerdeling' og klik på knappen 'Tænd printerdeling'. Vælg 'Apply' for at tænde funktionen og tilslut HP G85 printeren til dit netværk via SBG900-router.

6.

Åbn menuen 'Start' og vælg 'Network' på en anden computer, der er tilsluttet det trådløse netværk via SBG900-router. Vælg ikonet mærket 'Tilføj en printer' i nærheden af ​​vinduets øverste ende.

7.

Vælg den option, der hedder 'Tilføj en netværksprinter' og vent på, at operativsystemet automatisk søger efter HP G85-printeren via SBPG900-routeren. Klik på navnet på printeren og vælg 'Næste' og 'Afslut' for at oprette forbindelse til HP G85 printeren.

Tips og advarsler

  • Hvis din computer kører Windows XP, du skal vælge forskellige muligheder for at dele printeren via den trådløse router. Naviger til vinduet 'Kontrolpanel' normalt og vælg 'Printere og anden hardware' og 'Printere og faxe.' Dobbeltklik på HP G85-indgangen og vælg 'Del denne printer.' Klik på 'OK'.
  • Når computeren er tilsluttet direkte til HP G85 printeren, er deaktiveret, kan de andre computere i netværket ikke få adgang til printeren via den trådløse router SBG900.
  • Hvis du har en trådløs netværksopsætning derhjemme med en Motorola SBG900-router, kan du dele din printer på tværs af alle tilsluttede computere. Din HP Officejet G85 printer har ikke den nødvendige hardware til at oprette forbindelse til en trådløs router, men det betyder ikke, at den ikke kan deles på tværs af et netværk. Med Windows 7 eller Vista kan din printer få adgang til routeren gennem en trådløs forbindelse, som lader andre computere sende udskriftsjob til printeren.