Sådan gør du min trådløse styrke stærkere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Skift placering af modem og router. Find en central placering i dit hjem for at oprette dit modem og din router. Ved at placere modemet og routeren centralt, tillader du, at dit trådløse signal forlænges i alle retninger i hjemmet.

2.

Tilføj en trådløs repeater til dit udstyr. Konfigurer en trådløs repeater halvvejs mellem din router og din computer for at fordoble din signalstyrke. Trådløse repeater koster mellem $20 og $200 i 2010, og de kan købes hos din lokale computerforretning.

Brug

udstyr, der er af samme mærke. Modemer og routere fungerer bedre med udstyr af samme mærke. Ikke alt udstyr laves lige, så læs de krav og forslag til optimering på bagsiden af ​​udstyrskassen.

4.

Køb en ekstern antenne og sæt den i bærbar. Eksterne antenner kommer i flere former og størrelser, og de er relativt billige, fra $30 til $100 i 2010 for en anstændig antenne. Tilføjelse af en ekstern antenne giver udbyderen et større udvalg for at hente et trådløst signal fra.

En trådløs forbindelse er nødt til at nydes, uanset hvor du går i dit hjem, hvad enten det er din seng, dit skrivebord eller i køkkenet. At skulle forblive på ét sted på grund af din signalstyrke er frustrerende og unødvendig. Der er mange måder at forbedre din signalstyrke på, lige fra justering af indstillinger til køb af ekstra hardware. Følg disse enkle trin og nyd et stærkere trådløst signal og den afslapning, der følger med den.