Sådan installeres trådløse netværksindstillinger ved hjælp af et USB-flashdrev

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Konfigurer og sikret dit netværk. Klik på 'Start' knappen og vælg 'Alle programmer.' Klik på 'Tilbehør', 'Kommunikation' og derefter 'Guiden Trådløs netværkskonfiguration.' Klik på 'Næste' og skriv et navn til dit netværk i feltet Netværksnavn (SSID). Vælg 'Tildel automatisk en netværksnøgle' for at sikre en nøgle til dit netværk. Klik på 'Brug WPA-kryptering' for at tildele WPA-kryptering. Vælg 'Næste' for at gå til næste trin i installationsguiden.

2.

Overfør netværksindstillingerne til USB-flashdrevet. Vælg 'USB Flash Drive (Anbefalet)' for at bruge flashdrevet. Vælg 'Næste' og indsæt dit flashdrev i USB-porten på din computer. Følg trinvise skærminstruktioner for at overføre netværksindstillingerne til flashdrevet på din computer.

3.

Følg guidenes vejledninger på skærmen og fjern flashdrevet fra computeren. Slut USB-flashdrevet til USB-porten på din router, og vent på, at lysene blinker tre gange for at fuldføre konfigurationen med de trådløse netværksindstillinger. Fjern flashdrevet fra routeren.

4 .

Overfør netværksindstillingerne til andre computere. Slut USB-flashdrevet til computere på dit trådløse netværk. Se efter, at den trådløse adapter på computeren blinker tre gange for at vise, at computeren har accepteret konfigurationen. 'Accept' for at slutte sig til det trådløse netværk på hver computer.

5.

Fjern USB-enheden fra hver computer efter installation. Slut flashdrevet til den oprindelige computer, der kører Wireless Guiden Netværksopsætning for at færdiggøre netværksopsætningen. Følg vejledningen på skærmen for at installere netværksindstillingen til computeren. Klik på 'Udfør' for at anvende indstillingerne og afslut.

Opsætning af et trådløst netværk bliver af med unødvendige ledninger og kabler. Installer netværksindstillinger med et USB-flashdrev for nem installation og bekvemmelighed. Nu hvor du har oprettet og tilsluttet alt til dit hjemmenetværk, gør det nemt at installere indstillingerne for netværket ved hjælp af en USB-enhed. USB-flashenheder tjener samme formål som disketten gjorde.