Sådan opsættes brugeradgang til Cisco Routers

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd den trådløse router og tilslut modemet via et Ethernet-kabel, hvis du ikke allerede har gjort det.

2.

p> Brug et Ethernet-kabel til at forbinde din computer til Cisco's trådløse router.

3.

Åbn din internetbrowser og indtast din router's IP-adresse i adresselinjen. du kender ikke din router IP-adresse, og hvis du ikke har den korrekte dokumentation eller standard router brugernavn og adgangskode, kan du finde de fleste IP-adresser på standard router adgangskoder og adresser webside (se ressourcer).

4.

Opret et brugernavn og et kodeord, som angivet af din routerens dokumentation. Når du først gemmer ændringerne og afslutter konfigurationsmenuen, starter routeren generelt igen.

< p> 5.

Sluk både dit modem og din Cisco router i en periode på to minutter - det er ofte nødvendigt for din router at nulstille korrekt - og gendan strøm til begge.

6.

Afbryd Ethernet-kablet, der kører mellem din computer og trådløs router.

I det sidste årti er trådløst internet blevet allestedsnærværende i den vestlige verden. Før adgang til trådløst internet var hardwireadgang til en internetdatakilde nødvendig for at kunne surfe på internettet; denne begrænsede mobilitet gjorde også en handling at forbinde mere end en computer til en internetkilde kedelig. Trådløst internet giver mulighed for meget større mobilitet i forbindelse med forbindelse til internettet, og trådløse netværk kan nemt forbindes med flere computere. Konfiguration af et trådløst netværk er ret simpelt.