Server Hosting Definition

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Server hosting er en tjeneste, der gør det muligt for organisationer og enkeltpersoner at betjene og sende information til internettet via en dedikeret server. En server er et computersystem i et netværk, der deles af mere end én bruger.

Fordele

Server hosting tilbyder mere fleksible applikationer end delt hosting, hvilket indebærer at bruge en web hosting service delt mellem flere klienter. Server hosting tilbyder typisk flere operativsystem og hardware muligheder. Dedikerede serverhosteleverandører tilbyder høj sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte de digitale oplysninger, der er gemt på serveren, herunder brugen af ​​virusscanningsprogrammer.

Ulemper

Mange server-hosting-udbydere forbyder IRC eller Internet Relay Chat. Dette skyldes det faktum, at IRC-brugere kan starte et DDoS- eller Distributed Denial of Service-angreb, som kan overvælde servernetværk. Mange mennesker forbinder regelmæssigt med internettet. Disse internetforbindelser er afhængige af en værtsservice eller en computer, der fungerer som en signalkilde. Denne kildeudbyder kan tage mange former, fra mainframe hosting til server hosting.