Hvordan man opbygger min egen Mercury Aircard Signal Booster

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på et bord. Stå den tomme kaffekande på avisen med den åbne ende opad. Mål 3 tommer op fra bunden af ​​dåsen. Bor et hul gennem kanens side med den bærbare boremaskine på 3-tommers mærket.

2.

Skub spidsen af ​​den eksterne piskantenn i hullet. Stop med at skubbe, når ca. 3 tommer af den eksterne piskantenne er inden i hullet.

3.

Påfør limningslim omkring hullet for at cementere den eksterne piskantenne på dåsen. Lad bindelimmen indstilles i 2 timer.

4.

Sæt N-adapterstikket på pigtail N-kablet i bunden af ​​den eksterne piskantenne.

5.

Fjern gummistubben fra antennestikket på Mercury Aircard med fingrene. Tilslut den anden ende af pigtail N-kablet til antennestikket på Mercury Aircard.

6.

Slut Mercury Aircard til en USB-port på en enhed, der får adgang til Wi -Fi signaler (for eksempel en bærbar computer). Drej den åbne ende af dåsen i den generelle retning af celletårne.

Tips og advarsler

  • Gem gummituben, hvis Mercury Aircard lejes , ej ejes direkte.
  • Manglen på en ekstern antenne begrænser Mercury Aircard's modtagelige muligheder for at modtage cellulære signaler. Det er imidlertid muligt at opbygge en signalforstærker, der gør det muligt for Mercury Aircard at modtage et stærkere og mere stabilt signal. Nogle forsyninger fra en hobbybutik eller elektronik butik og fra hele huset vil være nødvendige, ligesom nogle værktøjer. Voksenovervågning er påkrævet, hvis du er underårig, da et elværktøj vil blive brugt.