Sådan Reset en Windows 2003SBS adgangskode på serveren

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på din Windows SBS 2003-server ved hjælp af det nuværende administratorbrugers brugernavn og adgangskode. Når skrivebordets vindue er lagt i, skal du holde tasten 'Ctrl' nede og derefter trykke på 'Alt' og 'Del'. Dette åbner et nyt vindue.

2.

Klik på knappen 'Change Password'. Dette åbner en dialogboks, hvor du kan indtaste en ny adgangskode sammen med den gamle til at bekræfte din adgang.

3.

Indtast den nuværende serveradministratoradgangskode i den første tekstboks. Indtast den nye adgangskode i tekstboksen 'Ny adgangskode' samt 'Bekræft adgangskode' tekstboksen. Klik på 'OK' for at gemme dine ændringer.

Microsoft Small Business Server (SBS) er et operativsystem, der leverer netværket med Windows-tjenester til fildeling, proxy-tjenester og brugerrettigheder. Serverens adgangskode ændres ligesom andre Microsoft-server operativsystemer. Serverens administratoradgangskode styrer alle aspekter af serverens konfigurationer, så det anbefales at ændre det ofte for at undgå uautoriseret adgang.