Sådan bruges en Linksys WRT54G Som en Ethernet Bridge

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut din Linksys WRT54G-router til en strømkilde, og lad den fuldføre opstartsprocessen. Dette tager normalt fra 30 til 45 sekunder. Startprocessen er færdig, når de grønne lamper på frontpanelet holder op med at blinke.

2.

Tryk og hold knappen 'Reset' nede på routerens bagpanel i 15 sekunder for at returnere routeren til fabriksindstillingerne. Dette vil rydde alle brugerdefinerede indstillinger, der kan forhindre din router i at fungere korrekt som en bro. Lysene på forsiden af ​​routeren blinker kort og vender tilbage til normal, når nulstillingsproceduren er afsluttet. < /p>

3.

Koble en computer til Linksys-router. Sæt den ene ende af Ethernet-kablet i netværksinterfacekortporten på din computer. Sæt den anden ende af kablet i nogen af LAN-portene på routerens bagpanel.

4.

Åbn en internetbrowser-session på din computer. Indtast '192.168.1.1' i browserens adresselinje og tryk på 'Enter' -tasten. Du bliver bedt om brugernavn og adgangskode. Lad brugernavnet være tomt. Indtast 'admin' for adgangskoden og tryk på 'Enter' -tasten. Du vil derefter blive præsenteret med routerens grundlæggende opsætningsskærm.

5.

Vælg 'Deaktiver' fra DHCP Server-sektionen på konfigurationsskærmen. Klik på 'Gem indstillinger' nederst på skærmen.

Fjern ethernetkablet fra computeren og fastgør det til en LAN-port på en eksisterende netværksrouter, hub eller switch. I denne tilstand , Linksys WRT54G vil fungere som en bro til trådløs trafik på dit netværk.

Tips og advarsler

  • Tilslut dit Ethernet-kabel til 'Internet' porten på Linksys-routeren tillader det ikke at overføre trafik korrekt. Brug kun LAN-portene til denne konfiguration.
  • Linksys WRT54G er en trådløs router, der sælges af Cisco Systems til små netværk og hjemmeanvendelse. I sin standardkonfiguration er den i stand til at styre trafik på dit lokale netværk samt håndtering af anmodninger til og fra internettet. I tilfælde, hvor din internetudbyder giver dig en standard kablet router, kan du også bruge WRT54G som en bro til at give trådløst netværk adgang til dine lokale computere.