Sådan fremskynder du et trådløst modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer dit trådløse modem væk fra alle trådløse elektroniske enheder. Radioer, mikrobølger og telefoner interfererer med et trådløst modems signal, hvilket reducerer signalkvaliteten drastisk. Ligeledes modemet højere end gulvniveauet. Jo højere det trådløse modem er placeret, desto mere modtagelse og udsendelsesevne forbedres for modem.

2.

Reducer antallet af brugere, der opretter forbindelse til det trådløse modem. Hvis det trådløse netværk, der er oprettet af dit modem, ikke har sikkerhedsfunktioner aktiveret, kan alle inden for dit modem kan tilslutte og tage netværksressourcer. Ændring af modemets sikkerhedsindstillinger foretages ved at navigere til modemets unikke webadresse og redigere indstillingerne. På grund af det store antal modemmodeller og mærker henvises til instruktionerne til dit modem , der findes i ejerens manual, der er pakket med modemet.

3.

Opdater modemets firmware. Firmware er instruktioner skrevet direkte i modemets hukommelse. Opdatering af disse instruktioner kan øge modemhastigheden. Naviger til modemets fabrikantens webside for at downloade firmwaren, der er forbundet med din model af modem. De fleste firmwareopdateringer gøres ved at køre en downloadet eksekverbar fil, men nogle modemmer kræver yderligere trin. Se dokumentationen til modemmet for eventuelle specifikationer.

Tips og advarsler

  • Nulstil dit modem efter installation af ny firmware eller ændring af sikkerhedsfunktioner.
  • Trådløse modemmer er en måde, hvorpå computere kan oprette forbindelse direkte til internettet via en internetudbyder. Hastigheden af ​​en internetforbindelse afhænger i høj grad af modemet. Hovedårsagerne til nedbrydning af trådløst modem er dårlig modempositionering, modemmet er usikret og modemmet ikke opdateres. Korrekt opdaterede, sikrede og positionerede trådløse modemer giver langt bedre ydelse end standard uændrede modemer.