Min D-Link Wireless N Desktop Adapter Won't Pick Up

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut computeren til din trådløse router med et Ethernet-kabel, så du kan komme online. Brug en åben port på routeren.

2. < / p>

Søg på D-Link-webstedet for dit modelnummer og 'driver' for at finde driverens side til din adapter.

3.

Download den nyeste driver for dit operativsystem til skrivebordet.

Afinstaller den tidligere driver ved at åbne menuen 'Start' og klikke på 'Alle programmer.' Højreklik på din trådløse adapter og vælg 'Uninstall.' Vent på pop-menuen for at bekræfte afinstallationen er færdig.

5.

Dobbeltklik på det nye driverikon på skrivebordet. Vent til det Dette skal kun tage et sekund eller to.

Gå til menuen 'Start' og åbn 'Enhedshåndtering' og derefter 'Update Driver Software.' Et browservindue vil åbne. Naviger til din nye driver og klik på den for at installere.

7.

Åbn 'Device Manager' igen, og du skal se din trådløse N-adapter opført. Højreklik på navnet og Vælg 'Aktiver' fra den menu, der vises.

8.

Dobbeltklik på ikonet Trådløst N for at blive medlem af netværket. Du bliver bedt om dit netværksadgangskode. Når din adgangskode er indtastet, skal din adapter automatisk forbinde, når computeren er inden for rækkevidde.

Hvis din Wireless N-netværksadapter ikke har hentet et trådløst signal, skal du muligvis geninstallere driveren. Netværksadapterdrivere er små softwareprogrammer, der gør det muligt for adapteren at kommunikere med din computer og omvendt. Drivere opdateres nogle gange efter fremstillingen dato og de 'opdateres ofte, når en ny version af et operativsystem frigives. Du bør altid kontrollere fabrikantens hjemmeside for at sikre, at du har den nyeste driver installeret til din adapter.