Sådan blokerer du et Yahoo-id, så det ikke kan bruge Yahoo Messenger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret et systemgendannelsespunkt. Dette giver dig mulighed for at returnere dit computersystem til en tidligere dato. Du kan finde systemgendannelsen 'under systemfanen på kontrolpanelet i Microsoft Windows operativsystem. Klik på' Opret gendannelsespunkt ', og du vil være klar til at gå fra det pege på.

2.

Åbn fanen 'Tilbehør' og højreklik på Notepad-programmet. Klik på 'Kør som administrator', og programmet åbner op. Du skal sørge for at du bruger programmet som administrator eller processen ikke virker.

3.

Brug kommandoen 'Fil - Åbn' og find den filen c: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc \ hosts. Dette åbner filen ved hjælp af Notesblok. Hvis filen ikke er synlig, skal du klikke på 'Alle filer' i rullemenuen i Notesblok, og dette vil afsløre filen til dig.

4.

Tilføj nedenstående linje nøjagtigt nederst i filen.

127.0.0.1 insider.msg.yahoo.com

5.

Gem filen på det tidspunkt. Når nogen forsøger at få adgang til Yahoo Messenger, bliver den blokeret. For at fjerne blokken skal du blot åbne Notesblokfilen og slette filen. linjen du indsatte. Dette vil gendanne Yahoo Messenger tilbage til normal og give adgang til det.

Tips og advarsler

  • Denne metode fungerer for dem personer, der ønsker at bruge materialet på deres computer til at blokere Yahoo Messenger. Der er dog kommercielle softwareprogrammer til rådighed, der ca. n Blokerer også alle chat og chatprogrammer. Et sådant program er IMLock, men der er bogstaveligt talt snesevis af andre. Mange af dem har en 'prøveperiode', så du kan afgøre, om du vil købe produktet.
  • Hvis der er et problem efter at have blokeret Yahoo Messenger, skal du gå tilbage til det forrige systemgendannelsespunkt og prøve igen.
  • Selv om der er nogle fantastiske anvendelser til programmer som Yahoo Messenger og andre online chat-applikationer, er der tidspunkter, hvor du måske vil blokere dem. Med internet rovdyr og cyber tyver forsøger at få personlige oplysninger, den sikreste måde at drive online på er at blokere sådanne personer eller systemer, før de får adgang til din computer. Dette kan opnås enten gennem IP-blokering eller gennem kommercielle softwareprogrammer. Begge metoder vil opnå det samme resultat - beskytte dit system mod ubudne.