Sådan fortæller du, om din computer har et trådløst modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Undersøg den nederste højre del af computerskærmen. Se efter et lille ikon, der ligner to computerskærme. Computeren har et trådløst modem, hvis dette ikon er til stede.

2.

Klik på 'Start' menuen, og klik derefter på 'Kontrolpanel.' Vælg 'Netværk og Internet' i kontrolpanelet, og klik derefter på 'Netværks- og delingscenter' for at se de forskellige netværk, som computeren kan oprette forbindelse til. Hvis du ser en 'trådløs' tilslutningsmulighed, har computeren et trådløst modem.

3.

Se computerens brugervejledning. Se efter det afsnit, der omhandler tilslutning Oplysningerne vil forklare, om computeren kan oprette forbindelse til internettet trådløst. Desuden angiver displayoplysningerne hos detailhandlere eller online-forhandlere, der sælger computere, om modellen har trådløs kapacitet.

4.

Klik på 'Start' på tastaturet. Find ordene 'Opret forbindelse til' og venstre-klik på denne sætning med musen. Hvis dette giver en liste over trådløse netværk, som du kan få adgang til, har computeren en trådløst modem.

5.

Kontakt computerproducentens kundeservice eller salgsafdeling. Har modelnummeret på computeren til rådighed, og spørg om det indeholder et trådløst modem.

Computere med et trådløst modem, mere almindeligt kendt som en trådløs adapter, når de er inkluderet i en computer, giver større fleksibilitet, når du surfer på internettet eller kommunikerer på sociale medier. Den trådløse forbindelse giver dig mulighed for at tage en bærbar computer til forskellige værelser i et hjem og opretholde internetadgang, eller bruge computeren til at gå online i områder, hvor der er et trådløst netværk. De fleste bærbare computere fra august 2010 omfatter en trådløs adapter, men det er relativt nemt at afgøre, om den bærbare computer er så udstyret.