HP Pavilion vil ikke oprette forbindelse til trådløs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontrollér, at den trådløse netværkskort er tændt. De fleste HP Pavilion bærbare computere har en switch, der gør det muligt at slukke for den trådløse adapter. Omskifteren er typisk placeret på siden af ​​computeren eller på forsiden.

2.

Kontroller, at routeren og modemet er tilsluttet og fungerer. Sørg for, at lysene er tændte på hver enhed. Forsøg at tilslutte trådløst ved hjælp af en anden computer, hvis det er muligt, for at teste om forbindelsesproblemet er med routeren eller modemet. Tag stikket og modemet ud af stikket. Lad strømmen være i ca. 30 til 60 sekunder, og tænd dem derefter igen.

3.

Opdater driveren til det trådløse netværkskort ved hjælp af computerens 'Enhedshåndtering'. få adgang til Enhedshåndtering, højreklik på 'Computer' eller 'Denne computer' afhængigt af versionen af ​​Windows, og klik på 'Enhedshåndtering' fra venstre side eller fra fanen mærket 'Hardware'. En gang i Enhedshåndtering, udvid sektionen mærket 'Netværksenheder' og højreklik på den trådløse netværkskort. Klik på 'Opdater driverprogram' for at begynde at søge efter en opdatering. Hvis en opdatering er fundet, skal du følge instruktionerne på skærmen for at installere opdateringen. < /p>

4.

Installer den trådløse netværksadapter, hvis opdatering af driveren ikke afhjælper problemet. For at geninstallere driveren til den trådløse adapter skal du højreklikke på den fra Enhedshåndtering og vælge 'Afinstaller . 'Når enheden er fjernet fra computeren, skal du genstarte computeren. Når Windows er lastet, registreres og geninstalleres drieren automatisk. Ver.

Kør Windows 7 Diagnostic Tool (hvis computeren bruger Windows 7-operativsystemet) til at diagnosticere eventuelle netværksproblemer, som operativsystemet muligvis kan rette sig på. For at få adgang til Windows 7 Diagnostic Tool, skal du åbne menuen 'Start' og skrive 'Network' i søgefeltet. Klik på 'Netværks- og delingscenter', og vælg derefter 'Diagnose og reparere' fra venstre side. Windows 7 Diagnostic Tool kører automatisk og forsøger at reparere og etablere den trådløse forbindelse.

6.

Forsøg at manuelt oprette forbindelse til det trådløse netværk. Åbn 'Netværk og delingscenter' og klik på 'Indstil en ny forbindelse eller et netværk.' Indtast netværksnavnet, sikkerhedstypen og netværksnøglen i tekstfelterne, og klik på 'Næste'. Hvis det lykkes, skal du klikke på 'Brug det eksisterende netværk' og derefter klikke 'Connect'. Netværksnavnet, sikkerhedstypen og netværksnøglen kan hentes fra netværksadministratoren eller ved at logge ind på routeren. Hvis du vil logge ind på routeren, skal du læse instruktionerne i routeren.

De fleste nye bærbare pc'er fra HP (Hewlett-Packard) Pavilion fra august 2010 omfatter en intern trådløs netværksadapter, der bruges til at oprette forbindelse til et trådløst netværk eller en router. Når computeren har forbindelse til en router, kan den oprette forbindelse til internettet eller andre computere på samme netværk. Hvis den trådløse netværkskort ikke tillader computeren at oprette forbindelse til en router, er der flere trin, der kan bruges til at afhjælpe problemet.