Hvordan aktiverer jeg Wireless på en Compaq Laptop X1304657?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller knappen på forsiden af ​​din bærbare computer for at se, at den er tændt. Knappen har et antenneklipsignal, og hvis lyset ved siden af ​​knappen bliver blåt.

2.

Klik på 'Start' -menuknappen og vælg derefter 'Indstillinger. ' Find 'Netværksindstillinger' og klik for at åbne.

3.

Vælg 'Wireless' og højreklik på ikonet og vælg derefter 'Aktiver' i rullemenuen. Kontroller, om din trådløse enhed nu er i brug. Hvis det ikke er tilfældet, fortsæt til næste trin.

4.

Genstart computeren ved at klikke på 'Start' menuen og derefter vælge 'Genstart' fra siden af ​​menuen. Når computeren er genstartet, skal du indtaste dit kodeord og lade computeren indlæse alle processer.

5.

Klik på 'Start' knappen, derefter 'Kontrolpanel' og find ' Netværks-og delingscenter.' Dobbeltklik på det ikon. Vælg 'Opret forbindelse eller netværk', og et nyt vindue åbnes, der giver dig flere muligheder.

6.

Vælg 'Konfigurer en trådløs router eller adgangspunkt' Klik på 'Næste', som kræver, at du verificerer din administratoradgangskode. Indtast dit netværksnavn og adgangskode, og tilslut det til det valgte netværk.

Compaq X1304657 Laptops er udstyret med trådløs tilslutning. Hvis du har problemer med det trådløse, skal du tage disse handlinger for at løse problemet. Compaq-computere er pålidelige, men der er små problemer, der vises til tider, så vær forberedt på at tackle problemerne selv, i stedet for at have en professionel løsning på dem for dig. Når du fejler et problem, skal du først søge på Compaq-webstedet for at få svar, og derefter lave en Google-søgning, hvis ingen løsning fungerer.