Hvordan aktiverer jeg strøm over Ethernet på en Cisco 3560?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et Cisco seriekonsolkabel til den 9-bens serielle port på bagsiden af ​​en computer og den anden ende af seriekablet i seriekonsolporten på Cisco 3560. < /p>

2.

Opslut terminalkonsollprogrammet --- for eksempel Hyperterminal eller Putty i Microsoft Windows eller Minicom i Linux --- og konfigurer terminalkonsolprogrammet til at forbinde til 9600 baud, eller 'bits per sekund' med strømstyring konfigureret til 'Ingen'.

3.

Tryk på 'Enter' tasten flere gange, og Cisco kommandoprompten vises. Skriv 'aktiver' og tryk på 'Enter' -tasten, og indtast derefter aktiveringsadgangskoden, hvis du ønsker det, og tryk på 'Enter' -tasten.

4.

Skriv 'config t' 'Enter' -tasten for at få adgang til global konfigurationsfunktion.

5.

Type 'interface fastethernet 0/2,' erstatter 'fastethernet 0/2' med navnet på en PoE-port du ønsker at aktivere, og tryk på 'Enter' -tasten. Skriv 'power inline auto' på kommandolinjen, og tryk på 'Enter' -tasten. Gentag for hver PoE-port, du ønsker at aktivere.

Skriv 'exit' og tryk på 'Enter' -tasten, når alle PoE-porte er blevet aktiveret, og skriv derefter 'exit' og tryk på 'Enter' -tasten. Indtast 'copy run start' og tryk på 'Enter' tasten for at gemme de nye konfigurationsindstillinger.

PoE (Power over Ethernet) er en vidunderlig funktion i mange netværkskoblere, der giver strøm og netværkstilslutning til PoE-aktiverede enheder via et enkelt netværkskabel. I nogle tilfælde skal PoE konfigureres på en Cisco 3560, når du tilslutter en PoE-aktiveret enhed for at kunne bruge denne funktion.