Hvordan logger jeg på og betaler min DSL Bill?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Besøg internetudbyderens faktureringswebsted. Webadressen for faktureringswebstedet findes normalt på den månedlige fakturaerklæring, du modtager i posten.

2.

Log ind på faktureringswebstedet. Nogle internetudbydere kræver, at du opretter en brugerkonto for at logge ind på faktureringswebstedet.

3.

Find muligheden for at betale dit DSL månedlige servicenummer. Du bliver bedt om at indtaste kredit- eller betalingskortoplysninger som kortnummer og udløbsdato for kortet.

4.

Klik muligheden for at fortsætte til næste trin i betalingsprocessen. Næste skærm, du ser, vil være et resumé af gebyrer, som du giver tilladelse til på et kredit- eller betalingskort. Klik på indstillingen for at modtage e-mail-bekræftelse af transaktionen.

5.

Udskriv e-mailen og gem en kopi på en disk. Dette anses for at være din kvittering, der viser det beløb, du har betalt, og datoen den blev betalt.

p>

Tips og advarsler

  • Mange banker giver dig mulighed for at indstille up automatiske checkkonto udkast til månedlige regninger. Beløbet er trukket fra saldoen på en kontokonto på datoen for regningen forfalden hver måned.
  • Betaling af den månedlige sats for DSL Internet Abonnementer kan gøres hurtigt ved hjælp af en online-grænseflade. Betaling af DSL-månedsregningen online sparer tid for at skulle gå til banken eller posthuset for at sende en check, og sparer tiden for at skulle vente på checken for at rydde banken. Betaling af DSL-regningen online gøres sikkert, så brugeren ikke behøver at bekymre sig om, at hans eller hendes bank- eller kreditkortoplysninger overføres til dem, der ikke har brug for det.