Hvordan netværker jeg en XBox til en pc ved hjælp af et netværkskort?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start' på din proceslinje.

2.

Skriv 'ncpa.cpl' i 'Søgeprogrammer og felter 'boks; tryk derefter på 'Enter'.

3.

Klik på den første netværksforbindelse, du vil overføre. Tryk så og hold tasten 'Ctrl' nede på tastaturet. Klik på den anden netværksforbindelse, mens du stadig holder 'Ctrl' tasten. Dette giver dig mulighed for at vælge begge netværk.

4.

Højreklik på en forbindelse, og vælg derefter 'Bridge Connections' fra rullelisten. En ny ikon med navnet 'Network Bridge' vises.

5.

Slut den ene ende af netværkskablet til netværksporten på pc'en. Indsæt den anden ende på bagsiden af ​​din Xbox.

6.

Tænd for din Xbox og naviger til 'Systemindstillinger' fra dit betjeningspanel.

7 .

Vælg 'Netværksindstillinger.' Vælg derefter fanen 'Yderligere indstillinger'.

8.

Vælg 'Gendan til fabriksindstillinger.' Ifølge Microsoft gendannes netværksindstillingerne kun. Det påvirker ikke andre indstillinger på din konsol.

9.

Tilbage til siden 'Netværksindstillinger' og vælg 'Test Xbox Live Connection' for at sikre forbindelsen. < / p> Udnyt din pc 's netværkskort og drage fuld fordel af de netværksværktøjer, Windows har at tilbyde. Med en netværksbro kan du få din Xbox 360 online uden at skulle købe dyre routere eller adaptere. Du skal blot forbinde spilkonsollen til din pc. På denne måde kan enhederne dele din pcs internetforbindelse. Ifølge Microsoft er en netværksbro den hurtigste og nemmeste måde at forbinde din 360 med til internettet.