Sådan aktiveres LCR

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Administrative værktøjer'. Klik på 'Exchange Management Console' for at åbne din Exchange-manager.

2.

Klik på plustegnet ved siden af ​​'Server Configuration' for at udvide en liste over muligheder. Klik på 'Postkasse'. Højreklik på det Exchange-servernavn, du vil replikere, og vælg 'Aktiver Local Continuous Replication.' Dette åbner et guidenvindue.

3.

Klik på 'Næste' i det første guidenvindue. Klik på 'Gennemse' i det næste vindue for at vælge en mappe på harddisken for at gemme hver log- og databasefil. Klik på 'Næste'.

4.

Klik på 'Aktiver' på den sidste skærm. Tjenesten starter. På den endelige opsummeringsskærm skal du klikke på knappen 'Udfør' for at gemme dine indstillinger og lukke guiden.

Lokal kontinuerlig replikering (LCR) er en type virksomhedsløsning til netværk, der har flere Exchange-servere. Udveksle værter e-mail-tjenester til dit netværk, og tusindvis af brugere kræver flere maskiner til at holde kontakten med messaging-transaktionerne. LCR replikerer mellem Exchange-serverne, så de er altid synkroniseret.