Sådan aktiveres SSL IIS6

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start' og skriv 'CMD' i Windows 'Søg' boksen. Dette vil frembringe en ny forekomst af vinduet 'Kommandoprompt'.

2.

Skriv følgende sætning i kommandoprompten: 'runas / user: XYZ' mmc\% systemroot \% \ system32 \ inetsrv \ iis.msc. 'Udskift' XYZ 'med administratorbrugernavnet på din computer. Tryk på' Enter 'for at starte IIS Manager.

3.

Dobbeltklik på 'Local Computer' i vinduet IIS Manager, og åbn derefter mappen 'Websteder'.

4.

Find den fil eller webside, som du ønsker at aktiver SSL og højreklik på den. Vælg 'Egenskaber' i rullemenuen.

5.

Find og klik på knappen 'Avanceret' under 'Webstedidentifikation' overskrift. Dette åbner dialogboksen 'Advanced Website Identification'.

6.

Find sektionen med titlen 'Flere identiteter til dette websted' og sørg for, at portnummeret tildelt webstedets IP-adresse er '443.' Hvis ikke, skal du ændre portnummeret til 443. Dette er standardporten, der bruges til sikker kommunikation, som dem, der bruges af SSL.

7.

Klik på 'OK' klik derefter på fanen 'Directory Security' - dette vil blive mærket 'File Security', hvis du aktiverer SSL til en fil i stedet for en hjemmeside.

8.

Klik på ' Rediger '-knappen i afsnittet' Sikker kommunikation 'i dialogboksen.

9.

Marker afkrydsningsfeltet' Kræv SSL-kommunikation ', og klik derefter på' OK '. SSL vil nu blive aktiveret for denne fil eller hjemmeside.

Microsoft Internet Information Services er et program designet af Microsoft til brug ved oprettelse og kørsel af en webserver. Når du kører en webserver, er en af ​​de mere vigtige bekymringer, du får, etablering af forbindelser, som også giver dine brugere tilstrækkelig sikkerhed. SSL, som står for Secure Socket Layers, er en form for sikkerhedsprotokol, der hjælper med at beskytte brugernes anonymitet, når de er tilsluttet din server. Aktivering af SSL i IIS 6.0 er en noget kompliceret proces, men det kan udføres relativt hurtigt, når du ved hvad du skal gøre.