Sådan deler du en DSL-forbindelse uden at tabe hastigheden

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut DSL-modemet til en af ​​computere i det trådløse netværk ved hjælp af enten Ethernet-porten eller USB-porten på bagsiden af ​​computeren og DSL-modemmet. Installer drivere og anden software, som normalt er placeret på en installations-cd-rom, der er indrettet af internetudbyderen.

2.

Køb en trådløs router fra en elektronikforretning. Kør installations-cd'en for at installere driverne til routeren. Følg vejledningen på skærmen for at få oplysninger om, hvordan du tilslutter Ethernet-kablet til routeren og computeren.

3.

Tilslut et trådløst netværkskort til hver computer på netværket, der ikke gør 'T har allerede eksisterende indbygget understøttelse af trådløst netværk. Trådløse netværkskort er tilgængelige som USB-enheder, der tilsluttes en tilgængelig USB-port eller som enheder, som kan installeres internt i en IDE-port på computerens bundkort.

4.

Genstart computeren. Routeren skal automatisk registrere netværksforbindelsen ved genstart. Se i ejerens manual, der følger med routeren, for at få instruktioner om brug af en webbrowserinterface for at logge ind og konfigurere enhederne, der er tilsluttet det trådløse netværk. Hver enhed, herunder routeren, modemet, netværkskortet og en netværksprinter, skal både installeres og konfigureres, før enheden kan kommunikere med den trådløse router.

5.

Forsøg på at gennemse Internettet fra hver computer, der er konfigureret til brug på det trådløse netværk.

DSL-forbindelser er blandt de hurtigste typer af internetforbindelser til rådighed for privatkunder og erhvervskunder. Internetforbindelse deling giver flere brugere adgang til DSL-forbindelsen via en trådløs router uden at have en negativ indvirkning på hastigheden. Trådløst netværk giver bærbar netværksforbindelse for dem, der bruger bærbare computere, som muligvis har brug for adgang til internettet på et andet sted end deres eget hjem eller kontor.