Sådan genkonfigurerer du internetindstillinger med trådløs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Fjern det trådløse netværk

1.

Klik på 'Start' menuen og gå til 'Kontrolpanel.'

2.

Klik på 'Netværk og Internet' og vælg 'Netværk og delingscenter'.

3.

Klik på linket 'Administrer trådløse netværk' i venstre rude. Du vil se et vindue med alle de trådløse netværk, der er konfigureret på din computer.

4.

Højreklik på det netværk, du vil omkonfigurere, og vælg 'Fjern netværk'. Klik på 'Ja' i bekræftelsesdialogboksen, der vises. Dette fjerner netværket fra listen.

Opret forbindelse til det trådløse netværk

1.

Klik på netværksikonet i meddelelsesområdet. Du vil se en liste over alle de trådløse netværk, der aktuelt ligger inden for din computer.

2.

Klik på det netværk, du fjernede i det forrige afsnit, og klik på ' Connect '-knappen.

3.

Indtast sikkerhedsnøglen, hvis du bliver spurgt, og klik på knappen' OK '. Netværket, du forsøger at oprette forbindelse til, kan være beskyttet af en sikkerhedsnøgle. Hvis du ikke kender nøglen, spørg din netværksadministrator eller internetudbyder (ISP).

Nogle gange forårsager et trådløst netværk problemer for en computer. I så fald kan en computer muligvis ikke oprette forbindelse til netværket, eller selve netværket kan stoppe forbindelsen til internettet. Microsoft Windows giver dig mulighed for at fejle forbindelsen. Hvis det ikke hjælper, skal du omkonfigurere det trådløse netværk eller geninstallere det.