Sådan opsætter du trådløst internet til MSI Atom N270 Netbook

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se på systembakken på din MSI Wind netbook. Find ikonet, der ligner en computerskærm.

2.

Højreklik på dette ikon og vælg 'Se ledige trådløse netværk.'

3. < / p>

Vælg SSID'en eller navnet på dit trådløse netværk. Vælg det trådløse netværk med den stærkeste signalstyrke, hvis du er usikker på, hvad SSID'en til dit netværk er. Normalt vil det være det rigtige netværk, medmindre du har flere trådløse netværk eller hotspots placeret meget tæt på din computer.

4.

Klik på 'Connect'. Indtast netværksadgangskoden, hvis du har en. Din MSI netbook vil oprette forbindelse til det trådløse netværk. Ikonet for trådløst forbindelsessystembakke, du klikker tidligere, viser nu din forbindelseshastighed, SSID, signalstyrke og status, når du svæver over det.

Tips og advarsler

< li> Den trådløse router skal være tændt og forbundet til modemet for at sende det trådløse signal. Flere modeller af MSI Wind netbook bruger Intel Atom N270 processor. Denne processor er en lavdrevet 1,6 mHZ processor, der bruges til at forlænge batterilevetiden på denne netbook. MSI Wind har en indbygget trådløs netværksfunktion, der gør det muligt at oprette forbindelse til en trådløs router eller hot spot. Windows XP Home er det standard operativsystem på denne netbook, og det har en guide til opsætning af computerens trådløse netværk.