Sådan overvåger du internetresultater

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start'. Vælg 'Kontrolpanel' i menuen 'Start'. Fra 'Kontrolpanel' klikker du på 'Netværks- og delingscenter' for at åbne værktøjet på skærmen.

2.

Brug kortet øverst i 'Netværk og deling Center 'for at se omfanget af din internetforbindelse. Dette vil fortælle dig, hvor mange maskiner der er tilsluttet samme internetforbindelse, og om de er tilsluttet direkte til internettet eller til et lokalt netværk, der deler en internetforbindelse. Hvis du ser et rødt 'X' vises på et hvilket som helst tidspunkt i kortet, betyder det, at der er identificeret et problem. Klik på 'X' for at se en detaljeret oversigt over problemet.

3.

Klik på navnet på din internetforbindelse under 'Forbindelser' for at få vist status. Dette vindue viser dig din internetforbindelses præcise hastighed, samt hvor mange pakker med data, der er blevet sendt og modtaget via forbindelsen for den varighed, den er blevet etableret.

4.

Se på ikonet 'Signalkvalitet', hvis du er tilsluttet et trådløst internetnetværk. Dette ikon viser dig, hvor stærkt signalet på din trådløse internetforbindelse er. Jo mere grønne stænger du ser, desto stærkere Hvis du kun ser et par eller en grøn bjælke i ikonet, betyder det, at din forbindelse er svag, hvilket vil påvirke din internetforbindelse s hurtighed og ydeevne.

Hvis du vil overvåge den grundlæggende ydeevne for din computers internetforbindelse, behøver du ikke betale penge og installere nogen af ​​en række tredjeparts applikationer. Windows 7 og Windows Vista-operativsystemerne indeholder et indbygget værktøj, der fortæller alt, hvad du behøver at vide om, hvordan din internetforbindelse fungerer. Dette værktøj kaldes 'Network and Sharing Center' og er tilgængeligt via kontrolpanelet.