Sådan testes Firewall Security

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hacker Watch Simple Probe

1.

Besøg webstedet 'Hacker Watch' antihacker community. Klik på linket i afsnittet Referencer.

2.

Tryk på den øverste pileknap med teksten 'Simple Probe.'

3.

Klik på knappen 'Hit Me!' på den næste skærm Dette vil medføre, at serveren genererer porthændelser på din computer. Bemærk eventuelle advarsler fra din firewall og lad testen køre.

4.

Sørg for, at testen ikke rapporterer sikkerhedsfejl i din firewall-sikkerhed.

< h4> Revision Min pc-firewall-test

1.

Åbn webstedet 'Revider min pc' i din browser. Brug linket i afsnittet Referencer.

2.

Indtast de to forvrængte udseende ord vist i captcha-området. Indtast din email adresse i den relevante boks. Forlad standardindstillingerne for 'Scanningsindstillinger.' Markér afkrydsningsfeltet ud for 'Jeg accepterer Servicevilkårene.'

3.

Tryk på 'Start nu!' knap. Tillad webstedet at teste din firewall-sikkerhed.

4.

Se efter meddelelsen 'Tillykke! Ingen af ​​de porte, du scannede til, var åbne!' på resultatsiden. Skift firewall-indstillinger for at blokere eventuelle åbne porte, som scanningen finder, hvis du ikke modtager denne besked.

Beskytter internetproblemer med profilering

1.

Besøg 'Shields Up!' websted for at få adgang til dens sårbarhedsscanning. Se linket i afsnittet Referencer.

2.

Vælg den knap, der læser 'Alle serviceporte' for den mest grundige scanning. Klik på knappen, og lad scanneren kontrollere de første 1.056 porte i din forbindelse.

3.

Se efter, at firkanterne vises rødt i scanningsresultaterne; Røde firkanter angiver åbne porte, hvilket kunne repræsentere potentielle sikkerhedsproblemer. Luk de åbne porte i din firewall, medmindre du åbner dem med vilje.

At køre en firewall på din netværksforbundne computer er en god sikkerhedspraksis. En firewall kan aflytte al trafik, der går ind eller forlader din computer på en bestemt port og advarer dig om, at der er forbindelse. Men hvis en port er åben og ikke overvåges af en firewall, kan en hacker bruge denne port til at oprette forbindelse til din computer og stjæle personlige data og filer. Den bedste måde at sikre, at din firewall giver tilstrækkelig sikkerhed, er at bruge et af de mange værktøjer til online-portscanning til at teste firewallen.