Hvordan laver jeg Jumbo rammer i Cisco 2960?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut Cisco Serial Console-kablet til den 9-bens serielle port på bagsiden af ​​computeren, og den anden ende i seriekonsolporten på Cisco 2960.

< p> 2.

Klik på knappen 'Start' på Windows XP-computeren og vælg 'Kør' boksen. Skriv 'hypertrm' og tryk på 'Enter' -tasten.

3.

Skriv et navn for den serielle forbindelse i det givne felt, og tryk derefter på 'Enter' -tasten. I vinduet, der vises, skal du klikke på rullemenuen 'Opret forbindelse:' og klikke på 'COM-porten, som seriekonsolkabel er tilsluttet', og tryk på 'Enter' -tasten.

4.

Vælg rullemenuen 'Bits per sekund' i vinduet 'Portindstillinger' og klik på '9600.' Vælg 'None' i rullemenuen 'Flow control:' og tryk på 'Enter' -tasten. Tryk på 'Enter' gentagne gange, indtil Cisco-kommandolinjeprompt vises.

5.

Skriv 'aktiver' og tryk på 'Enter' -tasten, og indtast derefter aktiver adgangskoden, hvis det ønskes. Tryk på 'Enter' -tasten.

6.

Skriv 'config t' og tryk på 'Enter' tasten for at få adgang til global konfigurationsfunktion.

7.

For kontakter, der understøtter 10/100 Fast Ethernet-porte, skriv 'system mtu 1998' og tryk på 'Enter' -tasten. For switche, der understøtter 10/100/1000 Gigabit Ethernet-porte, skriv 'system mtu 9000' og tryk på 'Enter' -tasten.

8.

Skriv 'exit' Indtast nøgle. Skriv 'genindlæs' for at genstarte kontakten, så de nye jumborammeindstillinger er indlæst.

Tips og advarsler

  • Bemærk, at hvis kontakten understøtter både 10 / 100 Fast Ethernet og 10/100/1000 Gigabit-porte, alle rammer sendt fra Gigabit-portene til de hurtige Ethernet-porte, der er større, så jumbo-rammens størrelse, der er konfigureret til Fast Ethernet-portene, bliver tabt. I dette tilfælde er det bedst ikke at overskride et mtu fra 1998 på Gigabit-porte for at undgå at droppe rammer.
  • Jumbo rammer bruges ofte af store netværksoplagringssystemer, der er designet til at gemme og effektivt overføre enorme mængder data via et netværk. Jumbo-rammer er Ethernet-rammer, der er større end IEEE-specifikationen på 1.518 byte og kræver særlig netværkskonfiguration for netværket at videresende rammerne.