Hvordan opretter jeg et trådløst B 802.11B Broadband Linksys?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut Linksys Wireless B router til internetmodem ved hjælp af et Ethernet-kabel. Tilslut den ene ende af kablet til Ethernet-porten på modemets bageste kontrolpanel. Tilslut den anden ende af Ethernet-kablet til WAN-porten på bagsiden af ​​Linksys-routeren. Porten, der er udpeget til WAN-forbindelsen, er adskilt fra de fire andre LAN-porte.

2.

Slut routeren til internettet ved at sætte den i en stikkontakt. Linksys Wireless B router har ingen strømafbryder. Når den tilsluttes til en strømkilde, tændes den automatisk og forbindes automatisk til internettet.

3.

Fjern de tidligere indstillinger ved at placere en nål i nulstillingshullet, der ligger ved siden af ​​strømadapteren stik, der er placeret på bagsiden af ​​routeren. Trådløse B routere sælges ikke nye i butikkerne længere. Det er muligt, at tidligere indstillinger ændringer kan påvirke netværksoperationerne negativt. Nulstilling af routeren rydder de gamle indstillinger og gør routeren til at virke som den gjorde, da den var ny. Hvis du ved, hvilke indstillinger der blev ændret, og du ved, at de ikke vil påvirke dit netværk, skal du springe over dette trin.

4.

Find Wi-Fi-managerikonet i nederste højre hjørne af din computerskærm. Ikonet ligner signalbjælker. Dobbeltklik på ikonet for at indlæse Wi-Fi-manager.

5.

Tænd for din Wi-Fi ved at vælge 'WIFI ON' i rullemenuen. Hvis din Wi-Fi allerede er på, skal du springe over dette trin.

6.

Vælg dit trådløse netværk fra den tilgængelige liste over netværk og vælg 'Connect.' Tillad computerens tid at oprette forbindelse til Wireless B-netværket. Når skærmen råder dig til, at forbindelsen er etableret, skal du åbne en webbrowser og få adgang til internettet.

Selv om computerindustrien nu bruger 802.11N trådløs Wi-Fi-protokollen, er 802.11G stadig industristandarden. Det betyder, at alle computere, der fremstilles med Ethernet-kort, der kan tilsluttes til 802.11N, også er bagudkompatible for at tillade forbindelse til routere, der forbinder med de ældre protokoller på 802.11G eller 802.11B. Så det er muligt at forbinde en ny computer til en Linksys Wireless B Broadband router ved hjælp af 802.11B. Computeren kan dog virke lidt langsommere, når du downloader og uploader via din trådløse Wi-Fi-forbindelse.