Sådan forbinder du Quickbooks til flere computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Windows XP-konfiguration

1.

Klik på knappen 'Start' og vælg 'Denne computer.'

2.

Klik på menuen 'Funktioner' og vælg 'Mappeindstillinger ...'

3.

Klik på fanen 'Vis'. På den nederste del af listen skal du sørge for at 'Brug enkel fildeling' ikke er valgt. Klik på 'OK'.

4.

Find de firmaer i QuickBooks firmaer, du ønsker at dele.

5.

Højreklik på den mappe, der indeholder filen / filerne og vælg 'Deling og sikkerhed.'

6.

Klik på 'Del denne mappe' og accepter eller ændrer 'Del navn .' Sådan vises andelen på netværket.

7.

Klik på knappen 'Tilladelser'. Vælg 'Alle' under afsnittet 'Gruppe eller brugernavn'. Klik på 'Fuld kontrol' under kolonnen 'Tillad' i feltet Tilladelser til alle.

8.

Klik på knappen 'Tilføj'. Skriv 'Gæster' uden citater og tryk på 'Enter' -tasten. Klik på 'Fuld kontrol' under kolonnen 'Tillad' i feltet Tilladelser for gæster. Klik på 'OK'.

Konfigurer Windows Vista eller 7

1.

Klik på knappen 'Start' og vælg 'Computer'.

< p> 2.

Find de firmaer du vil dele med Quickbooks.

3.

Højreklik på den mappe, der indeholder filen ) og vælg 'Del med> Særlige personer ...'

4.

Skriv 'Alle' uden citater og tryk på 'Enter' -tasten. Skriv 'Gæster' uden citater og tryk på 'Enter' -tasten.

Vælg

Vælg 'Læs / Skriv' under kolonnen 'Tilladelsesniveau' for både 'Alle' og ' Gæster '. Klik på knappen 'Del'. Den fulde netværkssti til den delte mappe vises. Klik på 'Udført'.

Tilslut Quickbooks til den delte fil (er)

1.

Kør Quickbooks på hver af de computere, du ønsker at bruge. < /p>

2.

Tryk på 'CTRL + O' for at åbne virksomhedsfilen.

3.

Find den delte virksomhedsfil på netværk. I Windows XP er den placeret under 'Mine netværkssteder'. I Windows Vista og 7 ligger den under 'Netværk'.

4.

Vælg computeren, der indeholder den delte mappe, og dobbeltklik på firmafilen for at åbne den.

Tips og advarsler

  • Denne metode skaber det hurtigste og mest problemfri opsætning, men du kan eventuelt ændre sikkerhedsindstillingerne for fildeling afhængigt af din situation . Fildelingssikkerhed anvendes kun til de delte mapper og ikke hele computeren. Quickbooks skal være licenseret for at tillade flere samtidige adgang til firmaets fil. Hvis Quickbooks ikke er licenseret på denne måde, kan firmafilen stadig åbnes fra flere computere, så længe kun en enkelt computer har adgang til filen til enhver tid.
  • Det er vigtigt at vælge en 'master' computer, hvor QuickBooks firmafilen vil opholde sig og ikke flytte den rundt i netværket. Flytning af filen mellem forskellige delte steder kan føre til uoverensstemmelser, hvis der oprettes flere kopier af filen. Det er acceptabelt at oprette en sikkerhedskopi af firmafilen på en anden placering, så længe sikkerhedskopien aldrig ændres uafhængigt af den oprindelige virksomhedsfil.
  • Muligheden for at få adgang til Quickbooks-data fra flere computere kan være en vigtig nødvendighed for en lille virksomhed. På et lokalt netværk, hvor forskellige computere skal have adgang til disse data, skal en Windows-fildelingsinfrastruktur konfigureres. Quickbooks skal også være korrekt licenseret for at få adgang til dataene samtidigt fra flere steder. Tilslutning af Quickbooks til flere computere kan øge produktiviteten dramatisk.