Sådan tilføjes en ekstern antenne til en USB-Wi-Fi, der ikke har en

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på et bord for at beskytte overfladen. Åbn pop-top af sodavanden. Tøm indholdet af dåsen. Placér dåsen på avisen med pop-opadvendt opad.

2.

Fjern toppen af ​​dåsen med dåseåbneren og kassér den.

3.

Vask kanen ud med ledningsvand og opvaskemiddel. Tør dåsen med et papirhåndklæde.

4.

Stå dåsen på avisen med den åbne ende vendt opad. Skær ned i kanen med saks, indtil du når randen i bunden.

5.

Mål 6 tommer på tværs til højre fra det snit, der netop blev lavet i toppen af ​​dåsen. Skær ned længden af ​​dåsen på 6-tommers mærket. Klippe bunden af ​​dåsen mellem de to snitlinjer. Fjern det skårne stykke metal og kassér det.

6.

Mål slutningen af ​​Wi-Fi-adapteren.

7.

p> Stå kanen på hovedet. Stans et hul gennem midten af ​​bunden af ​​dåsen med saksens knive. Drej saksens knive, indtil hullet er lidt bredere end slutningen af ​​Wi-Fi-adapteren.

8.

Indsæt USB Wi-Fi i hullet i bunden af ​​dåsen. Drej dåsen, så den åbne side vender mod den generelle retning af Wi-Fi-senderen, der bruges af det trådløse netværk.

Tips og advarsler

  • Undgå at dække eksponerede kanter af sodavanden med kanaltape, da duct tape vil hæmme signalet, der modtages.
  • En USB Wi-Fi-adapter muliggør modtagelse på en enhed, der ikke har Wi-Fi indbygget i den, men manglen på en antenne begrænser sine modtagelige evner. Forbedre USB Wi-Fi-adapterens evne til at modtage Wi-Fi ved tilføjer en hjemmelavet ekstern antenne. Du kan øge dit Wi-Fi-signal uden specialværktøjer eller elektriske færdigheder. Den øgede signalstyrke vil resultere i hurtigere adgang til internettet gennem et stærkere og mere stabilt signal.