Sådan tilslutter du Cisco 2960 Switch til Cisco 2600 Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk Cisco 2960, Cisco 2600 og Internet-modemet ved at trække strømadapterne ud af stikkontakterne.

2.

Undersøg kablet mellem internetmodemet og Cisco 2600 trådløse router. De to er forbundet med et Ethernet-kabel. Sørg for at den ene ende af kablet er sat i Ethernet-porten på modemet, og den anden ende af kablet er tilsluttet WAN-porten på det trådløse modem.

3.

Stik et andet Ethernet-kabel i LAN port 1 på bagsiden af ​​Cisco 2600 trådløs router. Tilslut den anden ende af Ethernet-kablet til WAN-porten på bagsiden af ​​Cisco 2960-kontakten.

4.

Slut et Ethernet-kabel til LAN-portene på Cisco 2960 skift til hver computer, du vil hardwire til dit netværk. Tilslut den anden ende af hvert kabel til Ethernet-porten på computeren.

5.

Slut internetmodemet i og vent 60 sekunder, før det tændes. Tilslut Cisco 2600 trådløse router og vent 60 sekunder for routeren til at tænde helt. Tilslut Cisco 2960-kontakten, og vent 60 sekunder, før den tændes.

Ved at forbinde en Cisco 2960-switch til din Cisco 2600-trådløse router kan du udvide dit kablede netværk af fire mulige computere til et kablet netværk på syv mulige computere. Computere, der er hardwired til netværket via Ethernet-kabling, oplever en sammenhængende forbindelse til internettet, mens trådløse computere har en tendens til at miste forbindelsen intermitterende. Ved at udvide netværket til at omfatte yderligere LAN-forbindelser, kan du vokse dit netværk uden at beskatte båndbredden til de computere, der er tilsluttet trådløst.