Hvordan blokerer jeg SSL på skolen?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret en 'Krypteret Tunnel' fra din skoles server til din server derhjemme. Tunneling giver dig mulighed for at bære en nyttelast (de bits eller pakker, der leveres til slutbrugeren) over et inkompatibelt eller usikkert netværk.Det giver mulighed for at omgå firewalls (proxy-filtre), der forbyder visse internet-tjenester. Proxy-filteret giver din skole mulighed for at overvåge og kontrollere, hvad du har adgang til på internettet. < /p>

2.

Koble til en ekstern server for at oprette den krypterede tunnel, der vil videresende eller blokere en given port på skolens computer. Porte 80 og 443 er de to porte, der bruges, når du surfer på Web. Find en åben port på din computer (normalt port 443 er åben) og ændre portnummeret for at deaktivere et blokeret websted.

3.

Åbn registret. Gå til ' Start 'og vælg' Kør '. Skriv' regedit 'i det åbne vindue og klik på' OK '. Marker' HKEY\_LOCAL\_MACHINE 'og vælg' System \ CurrentControlSet \ Control \ Terminal Server \ Win Stationer \ RDP-Tcp. 'Vælg dword-værdien med navnet' PortNumber. 'Opdater denne værdi med det nye portnummer 443 og genstart.Hvis du ikke vil at manipulere med din computers registry, skal du downloade den gratis 'Remote Desktop Port Change' fra afsnittet Resources.

Tips og advarsler

  • En anden måde at 'Block SSL' eller omgå en firewall er via 'Fjernbordsforbindelse.' Gå til 'Start', 'Programmer', 'Tilbehør' og åben 'Fjernbordsforbindelse.' Under fanen Generelt skal du indtaste det fulde fjernbetjeningsnavn eller IP-adresse og klik på 'Opret forbindelse'. Hvis denne metode ikke virker, skal du få adgang til registreringsdatabasen.
  • Brug ikke en gratis proxyserver til at blokere eller blokere for SSL, fordi du kan få din identitet stjålet , lad din computer blive overtaget, eller sæt dig i strid med føderal lov.
  • Secure Sockets Layer (SSL) blev for nylig erstattet af Transport Layer Security (TLS). SSL / TLS er en protokol, der giver sikkerhed for sådan kommunikation som webbrowsing, elektronisk post, internetfaxing, instant messaging og voice-over-IP (VoIP). SSL bruger et programlag, der er placeret mellem internetets Hypertext Transfer Protocol (HTTP) og Transport Control Protocol (TCP) lag. Det er inkluderet i de fleste browsere og de fleste webserverprodukter.    'Sockets' refererer til en metode til at sende data frem og tilbage mellem en klient og et serverprogram i et netværk eller mellem programlag på computeren. Secure Sockets Layer bruger det offentlige og private nøgles krypteringssystem, som omfatter brug af et digitalt certifikat. Et digitalt certifikat udstedes af en online certificeringsmyndighed og er en type 'elektronisk kreditkort', der fastlægger identiteten af ​​sælgeren eller hjemmesiden ejer.