Hvordan installerer jeg en HP5500 printer til min hovedmaskine via trådløs?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

HP trådløst opgraderingssæt

1.

Sluk for HP 5500-printeren. Tilslut det trådløse udskriftsadapters USB-kabel til den åbne USB-port på bagsiden af ​​HP 5500-printeren.

2.

Slut den trådløse printadapters netadapter til en stikkontakt. Tryk på HP 5500-tænd / sluk-knappen. Sæt den cd, der fulgte med den trådløse adapter på computerens diskdrev.

3.

Vælg 'Installer' og fortsæt gennem installationsanmodninger, der vises på din computers skærm, indtil softwaren fortæller dig at tilslutte computeradapteren. Tilslut computeradapteren, der fulgte med det trådløse opgraderingssæt til en af ​​computerens tilgængelige USB-porte.

4.

Vælg 'Afslut'. Højreklik på ikonet 'Connection Manager', der vises i bakken nederst til højre på skrivebordet. Vælg 'Connect' for at oprette forbindelse til HP 5500-printeren.

Tænd printerdeling

1.

Tilslut HP 5500s USB-kabel til en åben USB-port på en af ​​de computere, der er tilsluttet dit trådløse netværk. Indsæt 5500'ens installationsdisk i computerens diskdrev, og følg installationsvejledningen, hvis du ikke allerede har gjort det.

2. < / p>

Åbn menuen 'Start' og vælg 'Netværk'. Klik på ikonet 'Netværk og delingscenter' øverst i vinduet.

3.

Vælg 'Network Discovery' -knappen, og vælg 'Tænd for netværksopdagning.' Klik på 'Apply.' Klik på 'Printer Sharing'.

4.

Klik på 'Tænd printer Deling 'og vælg' Anvend. 'Luk vinduet og få adgang til hovedcomputeren på dit trådløse netværk. Åbn menuen' Start 'og klik på' Netværk '.

5.

Vælg knappen 'Tilføj en printer' øverst i vinduet. Klik på 'Tilføj et netværk, trådløs eller Bluetooth' printer. Vælg indstillingen 'HP 5500' og vælg 'Næste' og 'Afslut' for at nect til printeren.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruger printerdelingsmetoden, skal din hovedcomputer også have 'Network Discovery' til at genkende HP 5500-printeren via den trådløse forbindelse.
  • Printerens trådløse opgraderingssæt er tilgængeligt direkte via HP.
  • Deling af en printer er lidt anderledes i Windows XP. Naviger til 'Kontrolpanel' i 'Start' menuen og vælg 'Printere og faxe.' Dobbeltklik på HP 5500-indgangen og naviger til 'Opgaver'. Klik på 'Del denne printer' og vælg 'OK'.
  • Hvis du slukker computeren, der er direkte forbundet til din HP 5500 via USB-kablet, vil din hovedcomputer ikke kunne få adgang til den via trådløs forbindelse.
  • HP Officejet 5500-printeren leveres ikke med en indbygget trådløs adapter, hvilket betyder, at den ikke automatisk kan bruges af computere på dit trådløse netværk. Der er to måder at løse dette problem på, hvis du har brug for din hovedcomputer til Tilslut printeren via en trådløs forbindelse. En trådløs printeradapter er tilgængelig for at give printerens trådløse funktioner, eller printeren er muligvis tilgængelig via Windows Vista eller Windows 7 'printerdeling'.