Hvordan konfigurerer jeg radioindstillinger i en Linksys WRT600N?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Skriv '192.168.1.1' i din webbrowsers adresselinje og tryk på 'Enter.'

2.

Log ind ved at lade brugernavnet være tomt, skal du skrive 'admin' i adgangskassefeltet og trykke på 'Enter.' Hvis du har oprettet en brugerdefineret adgangskode på din WRT600N, skal du skrive den i stedet for 'admin'.

3.

Klik på linket 'Trådløs' øverst på konfigurationssiden.

4.

Skift netværkstilstanden ved at klikke på 'Netværkstilstand 'feltet til højre for' 5GHz Settings 'eller' 2.4GHz Settings 'og klik på en indstilling. Deaktiver ældre trådløse standarder, hvis det ønskes, ved at klikke på 'Trådløs-N Kun.'

5.

Konfigurer hvert netværks navn ved at skrive et navn i 'Netværksnavn ). 5GHz og 2.4GHz radiofrekvenser vises som separate netværk med separate navne og indstillinger.

6.

Konfigurer indstillingerne for radiobåndet ved at klikke på enten 'Radio Band' boks og klik på en indstilling. Deaktiver Wireless-N ved at klikke på 'Standard - 20 MHz Channel'. Ellers skal du lade indstillingen stå på 'Auto'.

7.

Konfigurer indstillinger for radiokanal ved at klikke på boksen 'Wide Channel' eller 'Standard Channel' og klikke på en mulighed. Linksys anbefaler at lade disse indstillinger stå på 'Auto', hvis du er usikker på hvad du skal vælge.

8.

< p> Gem dine ændringer ved at klikke på knappen 'Gem indstillinger' nederst på skærmen.

Linksys WRT600 trådløse router understøtter Wireless-N-standarden, men understøtter også de ældre Wireless-A, Wireless-B og Wireless-G standarder. Det er en dual-band-router, der understøtter 2,4 GHz og 5 GHz radiofrekvenserne. Som standard er WRT600N'ens radioindstillinger automatisk konfigureret til at understøtte en række standarder og enheder. Du kan konfigurere indstillingerne for trådløse radioer til kun at understøtte visse trådløse netværksstandarder i WRT600Ns webkonfigurationsgrænseflade.