Sådan ændres modemhastigheden for en computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Internet Explorer

1.

Klik på knappen 'Start' og gå til 'Alle programmer' i menuen.

2.

Find og dobbeltklik på ikonet 'Internet Explorer'.

3.

Vælg 'Værktøjer' for at hente et pop op-vindue. Klik på 'Internetindstillinger' i vinduet.

4.

Find fanen 'Forbindelser' oven på vinduet 'Internetindstillinger'. Klik på navnet på den internetudbyder, du ønsker at ændre. Tryk på knappen 'Indstillinger' for at åbne vinduet 'Dial-up Connection Settings', så du får adgang til at ændre indstillingerne.

5.

Klik på knappen 'Egenskaber' i afsnit af 'Opkaldsindstillinger' nederst i vinduet. Dette vil hente internetforbindelsesenheden / modemet på din computer, der bruges til den valgte internetudbyder.

6.

Klik på knappen 'Konfigurer' for at åbne 'Modemkonfiguration' dialog boks. Vælg den første rulleliste øverst i vinduet. Du vil se en liste over hastigheder (i bps eller bytes per sekund) for modemet. Klik på den maksimale hastighed, du vil have dette modem operere på.

7.

Klik på knappen 'OK' for at bekræfte denne indstilling for modemets hastighed. Luk alle de resterende vinduer. Ændringen vil blive anvendt på dit modem næste gang du starter Internet Explorer.

Andre browsere

1.

Gå til 'Start' og klik på 'Control Panel. '

2.

Klik på' Enhedshåndtering 'på menuen' Kontrolpanel '. Rul ned på listen Device Manager for at finde et element kaldet 'Modem.'

3.

Dobbeltklik på 'Modem' for at åbne et popupvindue for enheden.

4.

Klik på fanen 'Modem' øverst i pop op-vinduet. Under afsnittet 'Maksimal porthastighed' skal du vælge den modemhastighed, du ønsker at have, ved at bruge nedpilen ved siden af ​​dialogboksen (300 til 115.200 bps).

5.

Tryk på 'OK' knappen i slutningen af ​​vinduet for at gemme ændringerne. De ændrede indstillinger gælder for modemmet næste gang du opretter forbindelse til internettet.

Tips og advarsler

  • Der findes gratis software på internettet, der kan hjælpe fremskynde modemet.
  • Tweaking af modemhastigheden er ikke alt. Hver computer har forskellige resultater. Faktisk kan nogle måske ikke se en hastighedsforskel overhovedet. Mindst to andre faktorer påvirker browserens hastighed: din internetudbyders (ISP) dataoverførselshastighed og datadistributionscentrets afstand til din placering. Du har ingen kontrol over enten.
  • Microsoft Windows tilbyder pc-ejeren mange muligheder for at oprette forbindelse til internettet. En af mulighederne er at bruge et modem. Når du bruger et modem, kan brugeren ændre indstillingerne for at ændre modemhastigheden. Hvis du vælger en højere hastighed for modemet, gør det normalt mere glidende surfing på internettet. På den anden side kan der ikke være nogen forskel, hvis den indstillede modemhastighed er større end internetserviceudbyderens. Kontroller og foretag ændringer, der er nødvendige for modemet, hvis du føler, at internetoverførselshastigheden på din pc er langsom, sammenlignet med hvad din internetudbyder annoncerede.