Sådan genereres et servercertifikat

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til din certifikatservers webside. Dette vil blive placeret på 'http: // yourserver / certsrv' hvor 'yourserver' er det navn, du har givet serveren til som du vil have et certifikat.

2.

Vælg 'Request a Certificate.' Klik på 'Næste'.

3.

Vælg 'Avanceret anmodning', og klik derefter på 'Næste'.

4.

Vælg 'Indsend en certifikat anmodning til denne CA ved hjælp af et formular' fra de viste muligheder. Vælg 'Næste' knappen for at fortsætte.

5.

Skriv navnet på din server i feltet 'Navn' under overskriften 'Identificerende oplysninger'. Serverens navn bør være det navn, som internetbrugere vil skrive i deres browser for at få adgang til dit websted.

6.

Vælg 'Server Authentication Certificate' fra rullelisten i 'Tiltænkte formål 'afsnit.

7.

Sæt et afkrydsningsfelt i feltet Brug en lokal maskine til at gemme. Du kan finde dette i afsnittet 'Nøgleindstillinger'.

8.

Klik på boksen for 'Mark Private Key as Exportable.' Dette vil give dig en sikkerhedskopi for den private nøgle, hvis du beslutter dig for at eksportere den senere. Klik på 'Send'.

9.

Installer servercertifikatet, når du bliver bedt om det. En guide fører dig gennem resten af ​​processen.

Et servercertifikat bruges af din computer til at validere, om et websted, du browser, faktisk er, hvad det hævder at være. De fleste websteder, der bruges til at sende e-mail som Yahoo! og Hotmail, har servercertifikater. Hvis du kører din egen website, der har et servercertifikat hjælper med at opbygge tillid hos kunderne, da de ved, at du ikke arbejder anonymt eller foregiver at være en person, du ikke er i stand til at få adgang til deres oplysninger.