Sådan opretter du en Westell Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut telefonlinjen fra vægstikket til DSL-stikket på bagsiden af ​​routeren.

2.

Tilslut et Ethernet kabel fra computeren til en af ​​de fire LAN-porte på bagsiden af ​​routeren. Hvis du bruger en kabelforbindelse, kan du stoppe her.

3.

Åbn en webbrowser og gå til '192.168.1.1', og skriv derefter 'admin' som brugernavn og 'adgangskode' som adgangskode. Klik på 'OK'.

Klik på 'Trådløse indstillinger' i topmenuen, og klik derefter på 'Grundlæggende sikkerhedsindstillinger' i menuen til venstre.

p> 5.

Klik på indstillingen for at slå trådløs 'On', og indtast derefter et nyt netværksnavn ud for 'SSID'.

6.

Klik på indstillingen for at slå WEP på, hvis du vil bruge WEP, vælg derefter en krypteringstype og indtast den trådløse nøgle. Klik på 'Anvend'.

7.

Klik på 'Avancerede sikkerhedsindstillinger' i menuen til venstre.

8. WEP eller, hvis du vil, vælg 'WPA', og indtast derefter WPA-nøglen i det næste skærmbillede og klik på 'Anvend'.

9.

Klik på 'SSID Broadcast' klik på 'Deaktiver' og klik på 'Anvend'. Dette vil stoppe tilfældige fremmede fra at kunne se og potentielt hacke ind i dit trådløse netværk.

Westell Router er faktisk et DSL-modem og en router i en kombinationsenhed. DSL står for digital abonnentlinje og konverterer data over telefonlinjer til højhastigheds internet. Normalt med et DSL-modem kan du kun forbinde en person ad gangen. Men Westell-router giver dig mulighed for at oprette op til fire forskellige brugere ad gangen. Hvis du bruger en Westell trådløs router, kan du oprette forbindelse til flere brugere trådløst.