Sådan bygger du en antenne ud af en parabol

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Anbring et badehåndklæde på et bord for at beskytte overfladen. Placer parabolantenne med forsiden opad på badehåndklædet. Mål på tværs af parabolens længde med linjalen. Lav en prik ved halvvejs markeringen med blyanten. Mål på tværs af parabolens bredde med linjalen. Lav en prik ved halvvejs markeringen med blyanten.

2.

Læg de to punkter op for at finde midten af ​​parabolantenne. Bor et hul gennem midten med den bærbare boremaskine. Glat ud hullerne på hullet ved hjælp af boremaskinens borekrone.

3.

Afslut ende af Pigtail N-adapteren, der slutter i et antennestik ved hjælp af en saks . Træk de to ledninger i enden af ​​Pigtail N-adapteren fra hinanden. Strip en halv tommer isolering fra hver ende af de to ledninger med trådstripperne.

4.

Opvarm loddestolen i fem minutter. Skru bunden ud af piskanten ved at dreje den mod uret. Kassér bunden i skraldespanden.

5.

Løsn enden af ​​en af ​​de to ledninger, der kommer fra Pigtail N-adapteren til midtenskontakten nederst på piskantenne . Lad loddet køle i et øjeblik.

6.

Drej parabolantenne over. Indsæt spidsantenneens spids i hullet. Skub piskantennen gennem hullet, indtil enden er en tomme eller så ud af hullet.

7.

Lod den ende af den anden ledning, der kommer fra Pigtail N-adapteren til bagsiden af ​​parabolantenne. Lad loddet køle i et minut. Tag stikket ud.

8.

Påfør limbånd omkring hullet og siderne på piskantenne. Hold piskantennen i et øjeblik, så limen kan tage fat. Lad limet indstilles i en time. Genanvend limning lim på samme måde som det var gjort før. Vent endnu en time for limen til at indstille.

9.

Slut N-kabelforlængeren til Pigtail N-adapterens fri port. Slut den ene ende af N-kablet til den ene ende af N-kabelforlængeren. Stik den anden ende af N-kablet ind i antenneporten på Wi-Fi-kortet.

10.

Stil parabolantenne, der nu er en Wi -Fi-antenne, så spidsen af ​​piskantennen i midten vender mod Wi-Fi-senderen i det trådløse hjemmenetværk.

Tips og advarsler

  • Parabolantennen kan ikke fungere som en modtager til satellit-tv, når den er blevet omdannet til en Wi-Fi-antenne.
  • En parabol er i sin natur designet til at samle radiofrekvens (RF) signaler, som dem, der genereres af en Wi-Fi-sender. Opbygning af en Wi-Fi-antenne fra parabolantenne kræver nogle få dele fra en hardwarebutik og en hobbybutik, men ingen særlige færdigheder eller mekanisk ekspertise. Der er også brug for nogle få fælles husholdningsværktøjer, ligesom det er et voksent tilsyn, da et elværktøj vil blive brugt.