Sådan kontrolleres domænebrugere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på din netværksserver ved hjælp af serveradministratorkontoen.

2.

Klik på 'Start' -knappen til og vælg 'Programmer 'fra menuen Start.

3.

Klik på' Administrative værktøjer ', og vælg derefter' Active Directory-brugere og computere '. Dette vil starte Active Directory-kontrolpanelet.

4.

Klik på mappen 'Brugere' i venstre rude.

5.

< p> Gennemgå domænebrugere, der er angivet i højre rude. Disse er de individuelle brugerkonti, der har adgang til domænenetværket, normalt via deres arbejdsstationscomputere.

6.

Højreklik på en brugers navn for at se eller redigere hans eller hendes konfiguration. Du kan se brugerens nuværende adgangskodeindstillinger, brugergrupper og domæneprivilegier ved at navigere gennem fanerne på menuen. Du kan også slette brugeren, hvis den bruger ikke længere er en del af domænet.

Hvis din virksomhed eller organisation bruger en Microsoft-server som et netværk domæne, logger andre brugere på netværket ind på domænet, hver gang de tænder på deres arbejdsstationscomputer. For at gøre dette skal hver bruger tildeles et brugernavn og en adgangskode via servermaskinens Active Directory. Hvis du har brug for at se brugerne på domænet for at tilføje, slette eller redigere deres indstillinger, kan du bruge Active Directory.