Sådan logger du på for at få adgang til en computer på et netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd din computer. Vent til skrivebordet skal indlæses. Gå til menuen 'Start' og klik på 'Netværk'. Klik på 'Administrer netværksforbindelser' under Netværks- og delingscenter. Højreklik på en af ​​forbindelserne og klik på 'Bridge Connections' for at forbinde alle synlige netværk og arbejdsgrupper.

2.

Klik på 'Deling og opdagelse' i Netværks- og delingscenter . Klik på 'Tænd netværksopdagelse' for at lade computeren se andre netværkscomputere og enheder. Klik på 'Aktivér adgangskodebeskyttet deling.' Vælg en adgangskode, og klik på 'Anvend.'

3.

Aktivér fildeling og adgang. Klik på 'Tænd fildeling' under Deling og opdagelse. Klik på 'Apply' for at afslutte og tillade computere at få adgang til filer og printere på netværket. Klik på 'Vis computere og enheder' og højreklik på den computer, du ønsker at få adgang til. Indtast netværksadgangskoden, og se derefter de tilgængelige filer på den pågældende computer. Klik på 'X' øverst til højre for at lukke ud af netværksvinduet, når du er færdig.

Du kan opsætte dine netværksindstillinger for at give adgang til andre computere på netværket. Dette gør det nemmere at logge ind og overføre filer mellem computere på netværket. Sørg for at oprette en adgangskode for kun at tillade bestemte personer at få adgang til netværket.