Sådan opsætter du Microsoft-netværket

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut alle kablede enheder til routeren ved hjælp af Ethernet-kabler.

2.

Gå til 'Start' Panel 'og' Netværk og Internet 'på computeren, der er tilsluttet routeren. Klik på guiden 'Indstil en trådløs router eller adgangspunkt'. Computeren skal være fysisk forbundet til routeren med et Ethernet-kabel for at gennemgå denne guiden. Klik på 'Næste', indtil guiden er færdig. Klik på 'Start' og derefter 'Connect To'. Vælg navnet på dit trådløse netværk og indtast det i en netværksadgangskode, hvis du sætter en op.

3.

Klik på 'Start' og derefter 'Netværk'. Alle enheder, både kablede og trådløse, skal vises på denne liste.

4.

Gå til 'Start' og højreklik på 'Denne computer' på enhver computer, der gør vises ikke på listen over netværksenheder. Vælg 'Egenskaber' og gå til fanen 'Computer Name'. Klik på 'Skift' og sørg for, at posten under 'Arbejdsgruppe' matcher alle de computere, der vises på netværket. Klik på 'Anvend' og derefter 'OK', når du er færdig.

Microsoft Windows leveres med indbyggede netværksfunktioner, der giver dig mulighed for at oprette et hjem- eller lillenetværk. Netværksfunktioner giver dig mulighed for at dele internetforbindelser og dokumenter mellem computere på netværket og åbne brugen af ​​en kablet eller trådløs router.