XP File u0026 Printer Sharing

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Baggrund

Formålet med computernetværk er at tillade, at ressourcer deles af forskellige computere. XP-fil og printerdeling giver mulighed for mange nyttige scenarier, som f.eks. At tillade, at dine vigtige dokumenter gemmes på en bestemt computer, men stadig er tilgængelige for andre maskiner eller kun deler en printer mellem flere pc'er og bærbare computere.

Krav

Brug af Windows XP-fil og udskriftsdeling kræver, at computeren skal være forbundet til et Ethernet-netværk, ved hjælp af kabler eller via trådløst netværk.

Variationer

Windows XP Home Edition tilbyder mindre netværksfunktionalitet, men er mere ligetil at konfigurere. Windows XP Professional gør det muligt for computere at oprette forbindelse via avancerede domænebaserede netværk og servere. Disse kræver mere viden og ekspertise til at konfigurere og bruges almindeligt af virksomheder. XP-fil og printerdeling giver dig mulighed for nemt at dele datafiler og printerenheder mellem forskellige computere, der kører Microsoft Windows XP, når dine computere er tilsluttet via et lokalt netværk.