Sådan fejlfindes Internet Explorer 8, mens du kører med tilføjelsesprogrammer, der er deaktiveret

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Værktøjer' i Internet Explorer 8.

2.

Klik på 'Administrer tilføjelser.'

< p> 3.

Klik på 'Alle tilføjelser' under 'Vis' -delen af ​​vinduet på skærmen. Dette vil vise dig alle de tilføjelsesprogrammer, der er installeret i Internet Explorer 8.

4.

Klik på navnet på den første tilføjelse i listen. Klik på knappen 'Aktiver'. Dette vil kun aktivere denne særlige tilføjelse. Klik på 'OK' og genstart Internet Explorer 8. Hvis Internet Explorer 8 indlæser korrekt, og du ikke modtager fejlmeddelelser, ved du, at den tilføjede tilføjelse ikke er den, der giver dig problemer.

5.

Gentag trin 1 til 4 for at aktivere resten af ​​dine Internet Explorer 8-tilføjelser, en ad gangen. Til sidst vil du aktivere tilføjelsen, der giver dig problemer, og når du genstarter Internet Explorer 8, får du en fejlmeddelelse. På det tidspunkt kan du vælge at permanent deaktivere eller afinstallere den overordnede tilføjelse gennem vinduet 'Administrer tilføjelser' i Internet Explorer 8.

Hvis tilføjelser er blevet deaktiveret af Internet Explorer 8, betyder det, at en eller flere af disse tilføjelser forårsagede et problem med kerneprogrammet. Internet Explorer 8 kan deaktivere disse add-ons automatisk, så du kan fejlfinding dem. Fejlfindingsprocessen i dette særlige tilfælde indebærer at forsøge at finde ud af, præcis hvilken tilføjelse der forårsager problemet. Dette vil indebære en lille prøve-og-fejl.