Sådan finder jeg firewallets IP-adresse på mit netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på en af ​​de computere i det lokale netværk, der er beskyttet af firewallen.

2.

Åbn en web browser.

3.

Indtast webadressen for en af ​​de mange gratis adressekontroltjenester.

Tilslut til webstedet.

5.

Læs siden og find din Internet Protocol-adresse: Dette er også IP-adressen til din firewalls offentlige grænseflade.

Tips og advarsler

  • Firewalls har mindst to grænseflader. find IP-adressen på din firewalls interne grænseflade, kontroller standard gatewayen (også kendt som standardruten) på computere bag firewallen. I Windows XP skal du f.eks. Bruge kommandoen 'Rute PRINT' og tjekke 'Gateway' -kolonnen for 'Netværksdestinationen' på 0,0.0.0.
  • IP-adressen, der returneres af adressekontroltjenester, er ikke nødvendigvis nøjagtige. Hvis din webtrafik omdirigeres til en webproxy uden for firewallen, som det er rutinemæssigt i virksomhedens netværk, kan du ikke stole på resultaterne af adressekontroltjenesterne.
  • Firewallen på et lokalnetværk er ansvarlig for at blokere uønsket trafik fra at komme ind eller ud af netværket. En del af brandväggens job er at udføre NAT-netværksadresseoversættelse - for at give alle computere i netværket adgang til internettet på samme tid. Servere, der kører i NAT-miljøer, er vanskelige at oprette forbindelse til, fordi de ikke kan modtage trafik direkte; klienter skal sende deres trafik til firewallen i stedet.