Sådan fjerner du Belkin

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start', og vælg 'Kontrolpanel.' Klik på ikonet 'Programmer', og vælg 'Programmer og funktioner'. For XP-brugere skal du dobbeltklikke på ikonet 'Tilføj eller fjern programmer'. Der vises et vindue, der viser listen over installerede softwareprogrammer på din computer.

2.

Klik på 'Belkin' i listen over programmer. Klik på knappen 'Afinstaller' eller 'Change / Remove' knappen for at åbne Windows Uninstaller. Indtast en adgangskode til administratorkontoen, hvis systemet bliver bedt om det.

3.

Klik på 'Næste' på afinstallerings velkomstsiden, og vælg den Belkin-software, du vil fjerne. Vælg 'Fjern alle', hvis du vil fjerne alle de Belkin-software, der er installeret på din computer. Klik på knappen 'Næste' for at starte afinstallationsprocessen. Klik på 'Udfør' i meddelelsesmeddelelsen for at lukke afinstallationsprogrammet.

4.

Genstart din computer for at gemme ændringerne i systemkonfigurationen og indstillingerne.

Belkin opretter en række hardwareprodukter, såsom trådløse routere, ekspreskort og iPod og tilbehør til bærbare computere. Belkin-software fremmer forbindelsen mellem din Belkin-hardwareenhed og din computer. Overvej at fjerne softwaren fra din computer, hvis du ikke længere bruger Belkin-hardwareproduktet eller ikke har brug for softwaren. Fjernelsesprocessen kan udføres ved hjælp af den indbyggede Windows Uninstaller i kun få trin.