Sådan forbinder du to computere til et lokalt netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb et USB-USB-brokabel, inklusive den tilhørende software (driver) CD eller DVD. Indsæt software-cd'en eller dvd'en i cd'ens / dvd-rom'ens optiske drev på din computer for at installere softwareprogrammet. Programmet begynder automatisk at indlæse og installere sig selv; Følg vejledningen på skærmen for at fortsætte installationsproceduren.

2.

Vælg 'netværk' -tilstand under installationsprocessen. Generelt vil softwareprogrammet tilbyde dig to muligheder ved installation af programmet: netværkstilstand eller linktilstand. Linktilstanden giver dig mulighed for at dele filer og mapper, mens netværkstilstanden giver dig mulighed for at dele filer, printere og internetforbindelse. Udfør installationsproceduren og klik på 'Udfør' for at lukke installationsprogrammet.

3.

Placer begge computere inden for en kort afstand af hinanden for at rumme længden på USB -USB brokabel. Tillad tilstrækkelig slæk på kablet for at forhindre beskadigelse af portene og stikkene forårsaget af tryk fra spændingen på kablet.

4.

Find USB-portene på begge computere og sæt USB -USB-brokablet i USB-portene for at forbinde begge computere. Sørg for, at begge tilslutninger er nemmestilpassede og sikre. Begge computere skal kunne genkende hinandens signal, så snart du forbinder USB-USB-brokablet.

Lokalt netværk dækker et lille fysisk område som et hjem eller kontor og kan dannes ved at forbinde to eller flere computere med kabler. Hvis du forbinder to computere sammen for at danne et netværk, er det nemt at dele filer, printere og internetforbindelse, men forbindelsen skal udføres korrekt for at sikre, at netværket fungerer som det er beregnet, og der er ikke skader på computerne. Den hurtigste og nemmeste måde at forbinde to computere og danne et netværk på er at bruge et USB-USB-brokabel.