Sådan laver du en WiFi-adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på et bord for at beskytte overfladen. Brug saks til at afbryde stikket i slutningen af ​​Pigtail N-adapteren.

2.

Brug kniv til en kniv til at lave en fire tommers slids fra slutningen af skæret kabel. Træk de to ledninger fra kablet fra hinanden med fingrene. Brug wire strippere til at fjerne en halv tommer isolering fra enderne af hver af de to ledninger.

3.

Placer N adapterpladen på avisen med den side, der har Centerkontaktfanen vender nedad. Opvarm loddejernet i fem minutter.

4.

Løsn enden af ​​en af ​​de to ledninger til skruen i midten af ​​N-adapterpladen. Lad loddet køle i et minut. Lod den ende af den anden ledning til den ene side af metalringen omkring skruen. Lad loddet køle i et minut. Tag stikket ud.

5.

Løsn bundpladen fra antennestangen. Sæt stikpladen til side. Drej N-adapterpladen over. Placer de udsatte kontakter på bunden af ​​antennestangen mod de udsatte kontakter på N-adapterpladen. Fastgør bunden af ​​antennestangen til siderne på N-adapterpladen med strimler af elektrisk tape.

6.

Fjern beskyttelsesplugten, der dækker antenneporten på Wi-Fi kort eller trådløs router med fingrene (sæt stikket væk for opbevaring). Plug Pigtail N-adapteren i antenneporten.

Tips og advarsler

  • Arbejdshandsker kan beskytte dine hænder, når du bruger loddejernet.
  • Trådløse enheder, som f.eks. Wi-Fi-kort og trådløse routere, indeholder ofte et stik til at vedhæfte en ekstern dæmpning for at forstærke de signaler, der modtages. Du kan oprette en Wi-Fi-adapter, der gør det muligt for en Wi-Fi-enhedens antenneport at oprette forbindelse til en ekstern antenne, f.eks. En antennestang. Nogle få dele fra en hardwarebutik og nogle almindelige værktøjer, der findes i de fleste husstande, er alt der behøves. Voksenovervågning er påkrævet, hvis den person, der laver Wi-Fi-adapteren, er mindreårig, da skærekanter og loddejern vil blive brugt.